Τώρα πια ανήκεις στο New Model!

Γενικές πληροφορίες για μοντέλα/ενήλικες

 

1. Για κανένα λόγο δεν μπορεί να αποχωρήσει ο συνεργαζόμενος από τα γυρίσματα προτού να ολοκληρωθεί η εργασία. Εάν το πράξει, τότε θα αναλάβει και το κόστος της ζημίας που θα έχει προκαλέσει. (Το κόστος της αποζημίωσης επιβαρύνει το μοντέλο η τον κηδεμόνα του και είναι πάντοτε ένα πολύ μεγάλο ποσό)

 

2. Θα πρέπει να είστε πάντα ακριβείς στην ώρα και στην παρουσία σας στα γυρίσματα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορείτε να απουσιάσετε από αυτά, παρά μόνο για λόγους ανώτερης βίας, που θα αποδεικνύεται και εγγράφως και τούτο, διότι στα γυρίσματα συμμετέχουν πλήθος εργαζόμενων διαφόρων ειδικοτήτων και δεν είναι δυνατό να καθυστερούν στην εργασία τους λόγω της πιθανής δικής σας αναιτιολόγητης απουσίας ή καθυστέρησης.

 

3.  Οι πληρωμές των μοντέλων γίνονται όταν το πρακτορείο πληρωθεί από τον πελάτη και αφού έχουν περάσει τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εργασίας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στον χώρο της τηλεόρασης και των φωτογραφήσεων οι πληρωμές γίνονται αρκετά αργά όπως ισχύει και για όλους τους γνωστούς ηθοποιούς και μοντέλα. Οι διαφημίσεις στην τηλεόραση, οι φωτογραφήσεις, τα σήριαλ, η πασαρέλα και τα speakage πληρώνονται κατά μέσο όρο στους 8-12 μήνες. Σε κάθε περίπτωση, αν το μοντέλο δεν έχει πληρωθεί τότε και το πρακτορείο δεν έχει πληρωθεί. Η πρώτη επικοινωνία με το πρακτορείο για την πληρωμή τους θα πρέπει να γίνεται την πρώτη Παρασκευή έκαστου μηνός και 10,00-12,00 το πρωί, στο 2109966234 ,αφού περάσουν προηγουμένως 6 μήνες από την ημερομηνία του γυρίσματος. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για γύρισμα το οποίο έγινε τον Δεκέμβριο, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επικοινωνεί με το πρακτορείο σε ώρες από 10.00 – 12.00 την πρώτη Παρασκευή του Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για την ακριβή ημερομηνία και ώρα πληρωμής με SMS το οποίο θα στέλνεται στα κινητά των μοντέλων 4 εβδομάδων αργότερα από την πρώτη Παρασκευή του μήνα και μόνο όταν το πρακτορείο έχει πληρωθεί από τον πελάτη. Το πρακτορείο διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει τις πληρωμές για οποιοδήποτε σοβαρό λόγο. Τον Αύγουστο το πρακτορείο παραμένει κλειστό.